Uppdaterad:
2013-09-26
kl 16:19
Gästbok

Duckstream Alva´s Black Bonuz

Bonuz föddes den 19 april 2008 i Barkhyttan. Äntligen hade alla bitar fallit på plats för mig (Sofie) och jag kunde skaffa hund nr 2! Året tidigare hade jag sagt till mamma att lyckas jag få både jobb och lägenhet blir det en ren bonus om jag kan skaffa en valp också och när jag fick veta att valparna skulle heta något på B var namnet givet!

Första åren med Bonuz har varit både upp och ner. Han har varit otroligt omogen och på träning väldigt ofokuserad vilket inte alltid har varit så lätt för mig att acceptera. Nu märks det äntligen att han har blivit en stor kille som är med på vad vi gör och för det mesta numera är han en väldigt rolig träningskompis!

Jag har blivit fruktansvärt svag för denne lilla man vars största intresse här i livet är att leka! Han är liksom en sån som man nästan aldrig blir arg på, han gör inte många fel och om han väl gör några gör han dem på ett sånt sätt så jag inte kan bli arg! Ja, han driver nog med mig rätt ofta och jag anpassar mig nog mer efter honom än vad jag är medveten om...... Han är ju bara så liten och söt.... Hrm...!  

Det ska bli väldigt spännande att se vad det blir av honom, närmaste målet är att ta en 1a i ökl och en 1a i lydnadsklass 3 men på sikt är målen såklart högre än så. Hur långt det räcker får vi se!

 

Såhär trött kan han bli, den lilla pojken!

På lydnadsplan!

 

Meriter

Jakt B-prov: 2:a pris ökl

WT: 92p nkl Smålandsmästerskapet

        82p nkl Flatmästerskapet

        87p ökl Smålandsmästerskapet

        77p ökl Flatmästerskapet

Lydnad: 1:a pris 286p lydnadsklass 3

Utställning: Very good - jaktklass Växjö Int

 

Stamtavla

NORDJCH DKBRCH
 Reltub Black Velvet

F.T.W Varingo  Richboy

Claverdon Raffles of  Collyers

 

Feather Boa of Varingo

 

Reltub Flirtacious Flossie

Balsan Luke

 

Bell Hop

 

Duckstream Black Label

NORDJCH  Hinnared´s Nitro

SJCH NJCH SUCH SVCH
Keca´s Fetisov

 

Hinnared´s Extra

 

Duckstream Ebenholz

SJCH Matsbokurvans TT Matchless

 

Keca´s Rugg Uggla